Juritek.

e drejta e krijimeve intelektuale dhe inovacionit

Historia e një huazimi

May 22nd, 2020 by

Kënga më poshtë ka qenë një hit i vitit 2019 (e cila fillon në fakt, në 1:26 të videos): Kjo këngë ka një histori që tregon shumë mirë sesi funksionon sot krijimi artistik. Autori i saj me emrin shumw poetik, Lil Nas X, e bleu këtë këngë, ose më saktë strukturën e saj, për 30 […]

Electronic Report Management devices are an essential feature in the offices of several of the uk’s just about all effective intercontinental businesses. They will have the capability to enhance firms right from slowly, perplexed and paper-laden box-ticking procedure into effective, energetic power-houses, releasing up extra capacity and time. However for a technology which usually has […]