Juritek.

e drejta e krijimeve intelektuale dhe inovacionit

“Spiuni i perandorit”

September 16th, 2019 by

Presidenti i Francës Emmanuel Macron mbikëqyr në mënyrë shumë të afërt ecurinë e punës së së ministrave të tij[1]. Kështu, ai është i pajisur më një aplikacion që bën të mundur të ndjekë në kohë reale përparimet e reformave të iniciuara prej tij dhe qeveria e tij. Sipas një informacioni të publikuar nga disa media […]