Shteti vs. Platformat online

Këto ditë ka qarkulluar nëpër media lajmi se Google-i u gjobit sërish. Kësaj here, nga një autoritet kombëtar, Autoriteti francez i Konkurrencës, në shumën prej pesëqind milionë Euro.

Për çfarë bëhet fjalë dhe përse u gjobit Google-i?

Continue reading